onsdag 8 oktober 2008

Skön lirare

Sitta utanför Lundbergs och vira pappen av en 75-wattare. Nonchalant snärta iväg emballaget med höger långfinger. Hålla lampan över huvudet, himla med ögonen och papegoja sig: "Jag har en idé, jag har en idé, jag har en idé". Jag har en idé: res på dig, ta med båda kvällstidningarna och lämna koppen till flickorna bakom disken. Sedan går du hem och gör lite nytta istället.

3 kommentarer:

Blivande Gröndalsbon sa...

Haha, träffsäkra inlägg som vanligt. Jag börjar bli alltmer positivt inställd till min stundande Gröndalsflytt. Tänk att få trampa i de fotspår alla dessa sopvandaler lämnar efter sig! Ett mecka för en blivande arkeolog.

Anonym sa...

Här är den anonyma igen som nu fick skratta gott alltmedan börsen skräckfaller och utsikten att jag får stå därute i Gröndal vid Trekanten och tigga närmar sig med stormsteg.Jag lovar att i så fall slänga skräp med kvalitet.

HMT sa...

Blivande Gröndalsbo: Det glädjer mig enormt att du trotsar min solkiga bild av denna vackra stadsdel och väljer flytten framför flykten.

Anonym: Går allt åt helvete gör jag dig sällskap nere vid sjön. Förutom tiggeriet kan vi odla upp lite mark tillsammans och bryta oss in i fiskesällskapets klubblokal.