torsdag 6 augusti 2009

Locket på?

Jaha. Tillbaka i Gröndal igen. Spatserandes i godan ro på bryggan, tänkandes på än den ena (vattenskoter = tribal + långa jeansskjorts + tajt linne + en lite finare badtoffla + finnar på ryggen + aggressivitet + en kasse cash) än det andra (vattenskoter 1 möter vattenskoter 2 i full kareta. Vattenskoter 1 girar styrbord, vattenskoter 2 girar...öhvafan, babord). Ganska fint här ändå, i gamla Grönis. Inte så mycket skräp som man hade kunnat vänta sig. Några glasspapper, en engångsgrill (jamen kom med nåt nytt!), ett lattelock som någon nafsat nervöst i. Vad är grejen? Är det vädret? Lågkonjunkturen? Bloggen? Eller, herrejösses, det kan väl inte vara så att folk har tagit åt sig av Stockholms stads helt obegripligt dåliga skräpkampanj. Nåväl, jag borde väl vara nöjd antar jag. Samtidigt känner jag en pirrande oro i kroppen, för inte kan väl det här vara slutet? Inte ska jag väl tvingas lägga locket på nu?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen fara att dina skriverier kommer att sakna objekt. Bara värmeböljan är över och regnet kommer så lär nejden vara översvämmad av slappt och sladdrigt skräp hälsar den Anonyma.

Gröndalsbon sa...

Hade jag läst ditt inlägg om det nervösa lattelocket först, hade jag genast givit mig ut och skrotat ner Gröndals nejder. Men med förtröstan, tyvärr får jag väl tillägga, ser jag att du hittat "hem" till skräpet igen.

Nyss hemkommen från Stockholms vackra skärgård kan jag konstatera - skit finns överallt. Även i våra vackra naturskyddsområden.